با پیگیری احد بیوته، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از نمایندگان مجلس و فعالان فرهنگی، جلسه‌ای به منظور بررسی بودجه ۵ درصدی فرهنگی دانشگاه‌ها براساس اعتبارات فرهنگی تخصیص داده شده از سوی هر دانشگاه تشکیل و مقرر شد برنامه‌ریزی لازم برای اتخاذ تصمیمات مورد نیاز جهت تحقق اعتبارات فرهنگی توسط مسئولان انجام شود.

بررسی بودجه ۵ درصدی فرهنگی دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار خانه ملت، جلسه کارگروه فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص اعتبارات فرهنگی دانشگاه‌ها و برنامه هفتم، به ریاست احد بیوته، نماینده مردم اردبیل و عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس و با حضور مسئولان فرهنگی و مالی وزارت علوم، معاونان فرهنگی و مسئولان دانشگاه‌های ستادی، روسای تشکل‌ها و سازمان‌های دانشجویی و معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

براساس این گزارش؛ در سال‌های اخیر تلاش شده است تا موضوع تخصیص ۵ درصدی از اعتبار کل دانشگاه‌ها به فعالیت‌های فرهنگی در بودجه گنجانده شده و اعمال شود. در همین راستا با پیگیری احد بیوته، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از نمایندگان مجلس و فعالان فرهنگی، جلسه‌ای به منطور بررسی بودجه ۵ درصدی فرهنگی دانشگاه‌ها براساس اعتبارات فرهنگی تخصیص داده شده از سوی هر دانشگاه تشکیل شد.

بررسی گزارش دانشگاه‌ها و برنامه‌ریزی برای تحقق اعتبارات فرهنگی

در این جلسه ضمن اینکه گزارش ارائه شده از سوی دانشگاه‌ها به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گرفت؛ مقرر شد تا برنامه‌ریزی لازم برای اتخاذ تصمیمات مورد نیاز جهت تحقق اعتبارات فرهنگی توسط مسئولان صورت گرفته و از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس نیز پیگیری شود. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha